Ikke bra nok

// Akkurat nå har jeg lyst til å skrive om noe litt annet enn bare smoothie og ferie.. For følelser er noe vi alle mennesker har her i verden. Og følelser er noe vi alle burde være åpen om, for som regel har noen andre det som som deg. Jeg er en person som setter mål for meg selv. Jeg setter kanskje kravene høyere enn det jeg "tror" jeg greier, og når jeg ikke klarer å nå målet mitt, blir jeg som regel veldig frustrert over megselv. Jeg må innrømme at jeg gir opp noen ganger, men prøver igjen senere. Men det gjelder nok mest fag på skolen. Når det kommer til håndballen så gir jeg som regel ikke opp. Jeg yter alltid 100% og prøver så godt jeg kan. Jeg sier ikke at det er enkelt, for det er hardt som faen. Jeg har kanskje ikke den perfekte bloggen, og for du som leser forventer du vel bare at bloggen som dukker opp på siden din, innebærer at jeg fremstiller livet mitt perfekt, slik mange andre bloggere gjør. Jeg vet jeg ikke har den deilige kroppen, det lange og glødene håret og den skinnende huden. For hvis jeg ikke har det, så er jeg jo ikke bra nok. Er det ikke slik det funker?

Jeg har et spørsmål til deg som leser; Har du noen gang følt at du aldri er bra nok? Du prøver så godt du kan, men resultatet er bare ikke godt nok? Det er noe jeg føler ganske ofte. Det gjelder ikke bare håndballen, men ganske mye annet - både psykisk og fysisk. Når jeg møter nye folk for eksempel, så føler jeg nesten alltid at jeg ikke er bra nok. At jeg ikke er bra nok for personen som står foran meg.. ;Snakker jeg for lite? Snakker jeg for mye? Hva skjer hvis jeg gjør dette? Vil personen si stygge ting om meg i ettertid, slik at andre folk skal tenke stygge tanker om meg - Bare fordi jeg sa eller gjorde noe dumt? Det burde jo ikke vært sånn, at hva mennesker rundt meg tenker og sier om meg,har en betydning på hvem jeg selv skal være.

Jeg er så redd for at jeg ikke er bra nok. At hvordan jeg som person, ikke er hva andre folk forventer. Men lever jeg opp til andres forventninger? - Nei. Jeg gjør jo ikke det. Men hvorfor blir det sånn da, at jeg blir så redd for å gjøre noe feil, fordi da synes kanskje folk at jeg ikke er bra nok? Men da kommer vi til hva som egentlig er bra nok og hva som er godt nok? Er det ikke bra nok å bare være seg selv? Men når jeg selv ikke tørr å gjøre eller si feil, fordi gjør jeg feil så er jeg ikke "bra nok" - Hvordan skal jeg da klare å være meg selv?

Noe jeg vet jeg har rett i er at man må gjøre feil, hvis ikke tørr man jo aldri noe gjør man vel. Og at man aldri skal gi opp på det man virkerlig vil oppnå. Sier ikke at det blir enkelt, men at man klarer det til slutt hvis man jobber hardt nok. Og å være seg selv er faktisk bra nok. Folk får synes hva de vil, men det skal jo ikke endre deg som person, skal det vel? 

dette ble et litt trist innlegg, sorryy.. håper det ga mening, på et slags vis


  6 kommentarer på "Ikke bra nok"

Postet av: Julie Martine
velkommen føler det akkuratt nå etter meg og typen så og si nesten er over :'/
27.08.2014, 16:38
URL: http://www.juliemartine.blogg.no
Postet av: Helena Elise
Julie Martine: åhh, det var leit å høre.. Vær åpen om hva dere føler for hverandre ? mer enn det får du ikke gjort
27.08.2014, 18:46
URL: http://helenaelisee.blogg.no/
Postet av: Julie Martine
Du har rett. men som de fleste gutter - forstår han overhode ingenting!
27.08.2014, 18:53
URL: http://www.juliemartine.blogg.no
Postet av: Helena Elise
Julie Martine: Følern.. Vær sterk ? Kanskje hvis du sier det på en orgentlig måte så vil han fortså :)
27.08.2014, 22:50
URL: http://helenaelisee.blogg.no/
Postet av: Celine randen
Hadde den følelsen faktisk igår.. Det er helt jævlig😔 så føler med deg
29.08.2014, 08:49
Postet av:
Elsker personeligheten din ;) hilsen bygdegutten M
07.09.2014, 13:05

Kommenter:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
+ Legg til meg som venn


hits