Fit Is The New Shit

Hei!

Før jeg begynner å snakke om trening osv, så må jeg bare fortelle hvor mye uflaks jeg har hatt i dag.. Etter at jeg og Ellinor kom hjem fra solariumet idag, så klarer jeg selfølgelig å glemme mobilen min på bussen. Tenkte ikke så mye over det, bare fant ikke mobilen før treninga. Ikke nok med det, så finner jeg ut at de to konfirmasjonene jeg skulle til var imorgen istedenfor Søndagen, så jeg får ikke vært med på gjenforeningstur med konfirmasjonsgruppen, men jeg gleder meg såklart til konfirmasjonene.  Ihvertfall når jeg kommer hjem, så leter jeg desperat etter mobilen min. Jeg skjønner fort at jeg har glemt den på bussen..

Så akkurat nå har jeg tatt bussen til Skedsmokorset, fått bussjåføren til å ringe busselskapet (de hadde ikke fått inn noen mobil). Så satt jeg på med bussen videre til Lillestrøm (ble godt kjent med bussjåføren faktisk hehe) Så kom jeg til Lillestrøm Torv, men selfølgelig var butikken stengt så jeg fikk ikke kjøpt noe gaver. Jeg gikk tilbake til terminalen, men bussen hjem hadde såklart kjørt. Så dro eg til mamma fordi hun bor ikke så langt unna terminalen, men jeg hadde jo glemt at hun var på båten. Så dro jeg tilbake til Lillestrøm og tok neste buss hjem, og måtte gå et stykke i mørket før jeg var helt hjemme. Såå jeg kom meg jo hjem til slutt, bare uten mobil og gaver.

Var ikke det en spennende historie om min 2 timers lange bussopplevelse?

Jeg tok noen bilder selv og fant noe inspirasjon bilder fra weheartit.com. Jeg trener fire ganger i uken, så jeg vil gjerne vite hvordan du som leser trener - Hva er din motivasjon? Gir du opp når kroppen virkelig svikter, eller at du rett og slett ikke "gidder"? Spiser du sunt før/etter trening?  

Anbefalte treningsblogger:

http://sleepworkoutandeat.blogg.se

http://fitnessbloggen.no

http://suzannesvanevik.blogg.no

http://fitnessnora.blogg.no

Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke blogger du selv vil anbefale!Som du kanskje har lagt merke til, så har jeg blitt helt avhengig av smoothie. Det er jo så godt, og ikke minst sunt! Så jeg fant noen deilige smoothie-oppskrifter:

Mmm..1. Deilig fruktdrikk

1 banan

1 ananas

1 mango

2 dl eplejuice

1 lime

5 is biter2. Black beauty-smoothie

2.5 dl yoghurt naturell

1 ss vaniljesukker

1.25 dl druejuice

4.5 dl frosne blåbær

3 dl frosne solbær3. Bringebær-smoothie

300 g. yoghurt med bringer3 dl syrnet melk med bringebær

0.5 banan

0.5 dl frosne bringebær  2 kommentarer på "Fit Is The New Shit"

Postet av: Victoria Wisløff
Håper du får en finfin lørdag! God helg :)
30.08.2014, 12:20
URL: http://wissi.blogg.no
Postet av: MariaExpressen
TAKKER for tips;)
30.08.2014, 12:34
URL: http://mariaexpressen.blogg.no

Kommenter:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
+ Legg til meg som venn


hits