Treningsleir i Kroatia

Heisann!

Har vært seks dager i Kroatia, så har ikke fått postet noe på lenge. Kjempe fornøyd med turen, hvor håndballaget dro til Porec i Kroatia! Denne turen har jeg ventet på leenge, og nå var dagen endelig kommet. vi fikk hvert vårt "hotellrom", som ser ut som en leilighet. Så det var ikke et vanlig hotell, akkurat. Stedet var kjempe fint, som du kanskje ser på bilene jeg har tatt og hadde masse ulike aktiviteter; Det var alt fra volleyball, vannpolo, hinderløyper, basket, orientering, håndball og ikke minst zumba! - Alle aktiviter du kan tenke deg. Jeg og Ellinor tok massasje, noe som var ganske så avslappende.Vi trente i samme hall hvor landslaget fra Norge hadde trent, og spilte kamp mot kroaterne i samme håndballhall hvor det hadde vært VM - noe som var litt stas

 

Vi hadde to treningsøkter hver dag, no som er greit så mye som jeg spiste.. Reiseturen var på ca 10 timer, så vi kom ikke frem før på natten. Først var det fly til Brüssel, Belgia også var det videre til Venezia og fra Venezia med to en halv time med buss innom Slovenia. For ikke å snakke om hotellmaten som var der! De hadde lagt om en bufé, noe som var himmelen for meg så mye som jeg spiser. Fokosten innerholdt blandt annet amerikanske pannekaker med Nutella, croissons, varme rundstykker og eggerøre. Så du kan jo tenke deg hvordan lunsjen og middagen så ut!

 Den eneste ulempen med turen var leggen min, fordi jeg har mest sannsynlig fått beinhinnebetennelse og jeg kunne ikke yte alt under treningene. Og den andre tingen er nok den lange reisen fram og tilbake, men med god musikk og gode mennesker så var det ikke så ille. Unntatt da jeg måtte sitte med to gamle damer på flyet, det var vel ikke helt toppers. Men alt i alt var det en kjempe fin tur, og jeg anbefaler å dra til Porec til tross for at de ikke snakker engelsk..


Hva har du gjort i høstferien?  

Her - kan du se videoen Ellinor lagde fra tureeen


  1 kommentarer på "Treningsleir i Kroatia"

Postet av:
top kek
06.10.2014, 16:51

Kommenter:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
+ Legg til meg som venn


hits